Какя альтернатива цеглі

Какя альтернатива кирпичу
БУТИ ПРОСТІШЕ Головне ресторанне напрямок поточного сезону – оновлення. Ресторани скидають неактуальні і неефективні образи, перелопачують меню, знижують ціни і відмовляються від дорогих і незрозумілих інтер’єрів на користь більш простих і доброзичливих. Ми запитали авторів найактуальніших інтер’єрів ресторанів, на що варто звернути увагу при створенні модного інтер’єру нашого часу.
Також хочемо порекомендувати почитати – Альтернатива цеглі http://4da.org.ua/alternatyva-tsegli.html
Фото архів архітектурного бюро FORM, ресторанів Bjorn, O2 Lounge, приходить плоска плитка. З іншого, віддаючи данину моді на 70 – е, лаконічності і простоті, плитка приймає геометричні форми: кубики, трикутники, ромби, пятиугольники. Особливо стильно виглядає покриття з мелкоформатной матової плитки контрастних кольорів, що імітує хвилю, ялинку, квіти або будь-які інші графічні візерунки. Підходить для підлоги, стін, виділення робочих зон, загалом, універсальна штука. Доречно буде згадати і про метласької плитки, яка збереглася у багатьох старих будинках. Використовувати обережно – яскраві візерунки з кахлю можуть стати центром композиції лише в досить нейтральному інтер’єрі.
Вкрай корисний і функціональний девайс. По – перше, альтернатива крейдяним дощок, без яких зараз, здається, не обходяться навіть преміальні ресторани. По – друге, вписується в естетику набирають моду 70 – х. Нарешті, обмежений набір букв і знаків уберігає гостей від фантазій менеджера, який твердою рукою може розмалювати крейдяну дошку квіточками, чашками та іншими смайликами. Що зовсім не вписується в суворі геометричні правила нового часу.
Бублики з фаршем А ще мед, настояний на ікрі морських їжаків, шовковиця в крові, шаблі з тапіока та фузіллі, які варяться 84 години.
Пальмова гілка – . На вашу адресу відправлено листа з підтвердженням підписки.
Кожен четвер у другій половині дня ми випускаємо електронну розсилку Ресторатор. У ній все саме цікаве і корисне за тиждень для вашого бізнесу. На вашу адресу надійде лист з підтвердженням підписки.
Щотижневий дайджест головних матеріалів Ресторатор. Шеф, актуальні новини та спеціальні пропозиції від партнерів.